De huisregels. 

Huisregels De Trimhoeve Nuth.

U brengt uw hond aangelijnd naar de Trimsalon. 

 

Zorg ervoor dat de Hond voor de trimbeurt goed is uitgelaten, zodat de hond zijn behoefte niet tijdens te trimbeurt moet ophouden.

Zorg ervoor dat de hond niet vlak voor een trimbeurt gegeten heeft, een trimbeurt kan stressvol zijn en daardoor kan een hond gaan braken

Heeft uw hond een medisch probleem of afwijking dan horen wij dit van te voren graag, zodat wij en u niet voor verrassingen komen te staan. Mocht uw hond last hebben van hartfalen dan wil ik graag schriftelijk een toestemming van u dat u akkoord gaat dat u als baasje zelf verantwoordelijk bent voor de gezondheid van uw hond.

 

Heeft uw hond een gedragsprobleem of kan hij wel eens eigenaardig reageren dan is dit geen probleem maar ik vindt het wel prettig om dit van te voren te weten, het is voor mijn veiligheid en die van de hond belangrijk om hier van te voren op de hoogte te zijn.

Graag ontvang ik  de honden vlo vrij, mocht de hond toch vlooien hebben dan wordt de hond gewassen met vlooien shampoo en worden er extra kosten gerekend voor het reinigen en ontsmetten van de Trimsalon en toebehoren.

Het is bij ons gebruikelijk dat de eigenaar niet aanwezig is tijdens een trimbeurt. Dit werkt afleidend en vaak stress verhogend bij een hond. Uiteraard word er in bijzondere gevallen van ziekte of ouderdom een uitzondering gemaakt. Dit is altijd in overleg.

Zorg er voor dat u tijdens de trimbeurt van uw hond telefonisch bereikbaar bent. En u de hond binnen 15 a 30 min kunt ophalen ( afhankelijk van de woonplaats).

Kunt u niet op de geplande afspraak komen? Wilt u dan a.u.b. 48 uur van te voren laten weten. Dan kan ik op de gereserveerde tijd een andere hond inplannen.

Bij niet nakomen of annuleren van de afgesproken trimbeurt ben ik genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen! Dit is 50% Van de Trimbeurt.


U gaat automatisch akkoord met deze huisregels als u een afspraak maakt bij De trimhoeve Nuth.
Gezondheid , Vriendelijkheid , betaalbaarheid & eerlijkheid staan centraal in mijn salon.